Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Festligheter

Publicerad 2016-10-29 12:27:00 i Allmänt,

Dagen efter kvällen före och jag är så glad att jag gick på jobbets Halloweenfest! Min hippieoutfit blev nästan som jag tänkt mej och jag fick mycket uppskattning. Men nåt pris vann jag inte, det gick till min kollega som var utklädd till pruttkudde. Och det var hon onekligen värd! 
 
Jag dansade, skrattade mej öm i kinderna, minglade, åt och drack öl och hade en grym kväll. Vid halv tolv var jag nöjd och belåten och gick ner på stan och tog bussen hem. 
 
Stannade och tog lite bilder på gamla kyrkogården på vägen och på Domkyrkan. Sen var det skönt att sätta sej på en varm buss och åka hem. Instagrammade lite innan jag slocknade. 
 
Förutom att kroppen protesterar lite idag mår jag strålande. Slutsatsen är att jag behöver komma ut och socialisera mer. 
 
Kroppen ja, ett kapitel för sej. Alldeles för mycket av gel sorts jobbställning den här veckan har tagit ut sin rätt. Axlarna skriker ont och skickar signalerna vidare upp i huvudet och ner i svanken. Det gör ONT! hela tiden... Det enda som hjälper är spikmattan. Tack och lov! 
 
Gick hem tidigare igår, la mej på spikarna och somnade. Kändes mycket bättre när jag vaknade. Men jag drömde skumt, någon visste hur man skulle undvika att snarka när man sover. Men jag avböjde metoden. Svarade snorkigt att jag minsann VILLE snarka, för jag vill höra att jag sover. Dumt! 
 
Nu spikmatta, sen duscha och sen får man se.  Planen var bio med dottern men det verkar bli en annan dag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela