Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Ledsen

Publicerad 2017-06-27 15:54:21 i Allmänt,

Idag när jag kollade igenom FB kom mina minnen upp. Där var en bild på min älskade Clash-tatuering. När jag sedan scrollade vidare fick jag en chock,min tatuerare tillika vän hade plötsligt lämnat oss. Han fick en hjärtattack och avled bara 45 år gammal. 
 
Mina tankar går till hans familj! Hur överlever man något sånt här? 
 
Jag kommer sakna dej V, vi som skulle ses snart och äta middag ihop! Tack för din vänskap och allt bläck på min kropp. Vi ses igen! 
 
 

Tråkig typ

Publicerad 2017-06-24 14:31:45 i Allmänt,

Sitter uppkrupen i soffan, lyssnar på punk och slänger ett öga på TV:n mellan varven. Just nu dansar Travolta disco där och jag begriper inte att alla tjejer föll för honom när det begav sej. Jag också förvisso,men då för Grease, Saturday night fever har jag aldrig sett. 
 
Tjockkatten är galet gullsugen idag och ligger tätt intill om han inte står på mej och tigger uppmärksamhet. Resultatet av den envisa uppvaktnongen är att nu är vi lika håriga han och jag. Borde han inte ha tappat all vinterpäls redan? 
 
Dessutom är vi lika irriterade på flugorna. Vi har tre stycken inne som surrar omkring i avancerade loopar. Fruktansvärt irriterande. Snart stegar jag iväg till Ica och inhandlar en flugsmälla. Det är ju tydligen fluginvasion i år. 
 
I övrigt gör jag inte många lnop, läser mammasgamla veckotidningar, funderar över livet och försöker hitta någon slags lust och energi. Känner inte riktigt igen mej själv. Jag misstänker starkt att jag helt enkelt blivit en jävligt tråkig typ. 

Midsommarkväll

Publicerad 2017-06-23 20:05:59 i Allmänt,

Klockan är strax före åtta och det är midsommarafton. På TV berättar Ebbe Schön om traditionerna omkring midsommar. Jag sitter och slötittar i min nya soffa. Tur för mej att systersonen måste köpa en ny soffa när han ska flytta. 
 
Förutom Ebbes röst på TV:n så är det ganska tyst här. Inga tåg och knappt några bilar utanför. Gästerna har gått hem eller begett sej ut på nya äventyr och jag blev ensam kvar. Fick iochförsig en inbjudan från en gammal kollega att komma dit och äta och ta ett glas men jag tackade artigt nej. Jag trivs bättre här!
 
Det regnar inte ute men det hänger i luften och det verkar kallt. Här inne har jag tönt ljus och hällt upp en öl och katterna håller mej sällskap. Tyvärr är inte soffan så bra i ett katthem, håret fastnar lätt och den verkar klovänlig. Men jag får väl hålla efter. 
 
Midsommarafton ja, det bästa med den i år är att jag slapp gå till jobbet idag. Måste jag hitta ett nytt snarast! Men så klart var det trevligt att hänga med ungar, föräldrar och exet och äta god mat också. Även fast jag i ärlighetens namn är lite trött på att det förväntas att alla dom här högtidsmiddagarna ska tillagas och serveras av just mej! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela