Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Solsken

Publicerad 2016-10-26 08:48:09 i Allmänt,

Sitter på kontoret och har solen i ryggen så till den milda grad att det är svårt att se datorskärmen. Men jag vägrar dra ner persiennerna, sol är det alldeles för ont om just nu. På alla sätt!

Om en halvtimme ska jag ha en utredning och för första gången i min handläggarhistoria har jag bett om medsittning för jag vill inte vara själv med personen jag ska träffa. Jag har vänt ut och in på mej för att det ska kunna bli ett snabbt beslut i ärendet men ingenting hjälper. Eller duger. Ibland stämmer verkligen ordspråket att om man ger dom lillfingret så tar de hela handen…

Tjat och gnat kan jag hantera men här handlar det om aggression. Och den kommer från flera håll, inte bara från de direkt inblandade. Ja jösses… Men se sin egen del i det hela det går INTE!

Nåja, det kommer inte bli någon lång utredning, jag har stöd från min TL och hädanefter så gör jag det jag ska enligt svensk utlänningslag och praxis men det lilla extra som de varit i åtnjutande av är härmed borttaget. Och sen ska jag bara göra trevligheter resten av dagen hoppas jag.

Dessutom tänker jag utnyttja min flextid och sluta redan klockan tre för att socialisera med dottern som, kors i taket, har en ledig dag. Hon ska shoppa och jag ska komma med glada tillrop. Förhoppningsvis ska jag köpa en fin krukväxt (mina börjar se för skabbiga ut) på Plantagen också eftersom jag har en rabattkupong där. Men man får se, jag måste ju hålla i varenda spänn just nu med den här ynklönen som jag fick. Men, förhoppningsvis är det allra sista gången KronOlle vill vara med och dela på inkomsterna nu.

Men innan jag kan sluta måste jag ju ha lunch. Och den vill sonen tillbringa med mej. Inte illa, andra gången denna vecka. Mina barn gillar att hänga med mej uppenbarligen och det är jag evigt tacksam för.

Ops, nu kom jag på att jag måste ringa mina föräldrar och kolla så de kom helskinnade hem från norr. Jag är bättre mamma än dotter uppenbarligen…

Nej, lite förberedelser för utredning nu och sen får man se…

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela