Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Kyla och kärlek

Publicerad 2016-10-22 19:23:46 i Allmänt,

Det är kallt idag! Eller snarare så har det varit en kall dag och nu är det en än kallare afton. Jag sitter invirad i ett av mina täcken i fåtöljen och tittar på Sverige! Trivsamt. 
 
Vi sov länge idag,  alla tre. Konstigt nog var den som kon hem vid sju imorse den som kom upp som nummer två i ordningen. Tonåringen kom upp sist och det är väl helt naturligt? 
 
Vi tog en tur till stan alla tre och det vet jag inte när det skedde sist. Lillsonens skor blev bytta så nu kommer han i dom. Men, storlek 43?! Vart ska detta sluta?Som tur var fanns det ett par 43:or kvar. Dessutom var dom nedsatta 200 spänn så det var en finfin affär. Heja Stadium! 
 
Vi gick i lite andra butiker också innan vi köpte godis och åkte hem. Jag har bestämt mej för en hippieoutfit till på fredag. Nu ska jag bara knåpa ihop det hela. Slutar inte förrän prick fyra på fredag och festen börjar sex tror jag. Men det behövs ju iallafall ingen avancerad sminkning. 
 
Hon som kom hem sju imorse har redan gått och lagt sej. Tonåringen har fått nog av socialisering för idag så nu är det bara katterna och jag. Eventuellt tar jag itu med disken om en stund annars sitter jag väl bara kvar här. Så mycket bättre börjar ju ikväll och förväntningarna är höga. Och då vet man ju hur det brukar sluta...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela