Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Pratigt

Publicerad 2016-03-31 18:19:00 i Allmänt,

Jag har haft en pratig dag. Inte för att jag ville prata utan för att andra velat prata med mej. Och jag är inte bra på att avsluta ofrivilliga samtal. Jag tycker jag är det men idag blev jag grymt kvarhållen vid två tillfällen så jag får nog omvärdera. 
 
Nu kan jag iallafall sitta här i lugn och ro och hålla truten. Och ikväll har jag inget huvud som bråkar heller. Tack! Igår accelererade huvudvärken så jag till slut bara fick slänga mej i säng. När värktabletterna kickade on var det ren och skär befrielse. Och turligt nog fick jag en god natts sömn. 
 
Jag måste ta itu med räkningarna men jag har skjutit upp det hela dagen. Att anpassa sej till en betydligt lägre lön är inte lätt. Särskilt som det redan haltar så mycket sen sjukskrivningen. Snälla rara högre makter, låt mej komma ikapp! Jag får så ont i magen av pengaoro. 
 
Nåja, räkningarna blir inte färre för att jag skjuter upp betalningen. Och inte blir pengarna på kontot fler. Jag tar mej således i kragen, biter ihop och skrider till verket...
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela