Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Snöovädershelvete

Publicerad 2017-03-08 10:05:19 i Allmänt,

Nej tack, jag vill inte ha mer snö nu. Som om någon bryr sej eller ens försöker ta ansvar för det då. Jag har varit så nöjd, det har förvisso sett stökigt ut med grus på trottoarerna och små avgasgrå snöhögar här och var men känslan har ändå varit "snart vår!". Och så det här nu
 
FB frågade mej redan igår om jag var redo för snö idag, inte för att FB bryr sej om svaret men ändå. Sen läste jag glädjande nog i Aftonbladet imorse att det skulle bli oväder både här och där men just Västmanland nämndes inte. Hurray! Den lyckan blev kort, redan halvvägs till jobbet började det falla flingor Nu är det yrsnö ute. Vem fan blir glad av yrsnö?
 
Dessutom har jag så grymt tråkigt på jobbet att jag snart förgås. Får en massa idéer om att börja måla med överstrykningspennorna på den otroligt tråkiga vita väggen bakom mej t ex. Det borde åtminstone få dem att minnas mej, länge!
 
Fryser gör jag också. Jag som gnällt om att det är så varmt här i dom nya lokalerna. Antagligen har jag väl blivit bönhörd, och då är man ändå inte nöjd...
 
Men förbenade gnällapa! Nu rycker jag upp mej och gör något vettigt fram till lunch. Sen får vi se vad jag ska ge mej själv för present idag.
 
(Det här skrev jag igår men då fick siten spunk och inlägget försvann.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela