Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Snällhet

Publicerad 2016-10-27 10:46:49 i Allmänt,

Det känns som att snäll och trevlig är något som det inte är riktigt fint att vara. Men det är såna människor jag gillar bäst, framförallt snälla. Världen är tillräckligt hård ändå, det behövs inte fler som beter sej buffligt också.
 
Hittills idag har jag faktiskt varit riktigt lyckligt lottad med snällhet. Först träffade jag favoritfastighetsskötaren i sophuset och han hälsar alltid glatt, dessutom var min 88-årige favoritgranne där. Förra hösten tyckte han att nu var det väl banne mej på tiden att jag hittade en bra karl som kunde värma mej! Idag tyckte han att jag skulle ge honom en femma för att få kasta soporna. Jag avböjde!
 
Vid busshållplatsen var det en kvinna som sa good morning när hon kom och som dessutom bad mej gå på bussen före henne eftersom jag väntat längre på den. Hur omtänksamt liksom?
 
På jobbet har jag haft föredragning av mina ärenden med min BF och det gick som en dans. Jag har betat av en massa småsaker som gör att jag kan lägga saker på vänt och låta dom jobba för sej själkva. En rar kollega kom in för en pratstund och en annan rar kollega kom och talade om att en av mina klienter blivit så glad att hon grät när hon fick klart för sej att jag beviljat hennes barn uppehållstillstånd i Sverige efter lång väntan. Fortsätter resten av dagen i den här andan är jag mer än nöjd.
 
Dessutom fick Lillsonen skjuts av kompisens pappa till teatern så jag behövde inte oroa mej för att han skulle gå vilse heller. Skönt!
 
Dessutom gillar jag att ha en hel del att göra, och det har jag nu. Äntligen slipper jag sitta av mina arbetsdagar. Det är molnigt på himlen men ljust och jag har lyckats byta bort mitt eftermiddagspass med telefonen imorgon och slipper alltså stressa när jag ska hem och få på mej maskeradkostymen. Och kostymen är nästan klar dessutom.
 
Livet kan vara gott att leva, i alla fall om man betänker alternativet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela