Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Love

Publicerad 2016-10-16 22:04:00 i Allmänt,

Sitter och väntar på att naglarna ska torka så jag kan krypa ner under täcket. Förstår inte att man kan bli så trött av att göra ingenting i princip. 
 
Medan jag väntar (och bloggar) kikar jag med ett halvt öga på Bachelorette. Lite avis faktiskt på all romantik. Trots att den känns amerikanskt tillrättalagd. 
 
Söndagskväll och efter en vecka med väldigt mycket socialiserande behövde jag en tyst och ensam helg utan planer. Att omge mej med mycket liv och många människor funkar ett tag, men sen blir jag genomtrött och måste vila. Framförallt hjärnan. 
 
Måndagen och tisdagen tillbringades till största del i Ramnäs med kollegorna. Överraskande trevligt och innehållsrikt. Min enda invändning är väl att quiset på kvällen hade filmmusik som tema. Jag suger på filmmusik, och det gillar inte tävlingsmänniskan i mej kan jag ju erkänna. 
 
Sen var det vanligt jobb i två dagar innan jag åkte med dottern och grannarna till Ge-Kås. Vi åkte kvart i två natten till fredag och kom hem vid elva på fredagskvällen. 12 timmar i buss, tätt inpå folk, är tufft minsann. 
 
Och dessutom gick det åt en hel del pengar, men en del julklappar är inköpta så jag får fokusera på det. 
 
Och imorgon är det måndag igen och vanlig vardag igen. Eller vanlig, det är skakigt på jobbet just nu. De vill att vi ska göra mindre enheter av enheterna vi har nu och ingen vet väl riktigt hur det kommer falla ut. Men personligen bryr jag mej inte alls. Min plan är ju att gå vidare till något annat. 
 
Jag har redan köpt en almanacka för nästa år och jag hoppas innerligt att den kommer innehålla en rad om "börjar nytt jobb!". I övrigt önskar jag mej glädje och äventyr. Men det här året är inte så dumt det heller!
 
Nej, dax att sova och hoppas på sol och glädje imorgon. Motion lär jag iallafall få för busskortet är slut och jag har inte råd att fylla på förrän på torsdag. 
 
Usch, november kommer bli tristare än vanligt. Kron-Olle vill ha en del av lönen (för sista gången hoppas jag...) och vädret är mest kallt och trist i november. Tror jag måste leta på mina ljusslingor tidigt i år. Varde ljus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela