Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Från 21/9

Publicerad 2016-10-04 13:36:03 i Allmänt,

Jag sitter på jobbet och är helt förtvivlat trött. Jag tänker smita härifrån så fort klockan slår tre. Tack och lov för flextid! Fattar inte varför jag är så trött heller, jag har sovit bra på sistone (tror jag) och inte har jag varit ute och slarvat heller. Det kanske är den stora hösttröttheten som väller in? Eller så är jag på G att vika ner mej, jag har ont bak i svalget. Men det har jag ingen lust alls med.

Jag har ont i fötterna också, men  jag tror inte det har något samband med halsontet. Hoppas inte! Tror mer att det handlar om att jag gick hem från körsången även igår i skor som inte alls var bra att gå i. Har exakt likadana blåsor på båda fötterna nu. Ofint och ont. Men det som inte dödar osv.

Jag är i alla fall mätt efter en god måltid på Limone. Proppmätt faktiskt! Jag åt mer än vad jag orkade men dels var det dyrt och dels var det smaskigt. Då äter man och tiger liksom. Tror jag och kollegan pratat om den här lunchen i tre månader nu så det var väl på tiden att den blev av.

Men man blir ju inte pigg av att vara mätt precis… 

Mötte upp storsonen innan det var dags för skrivbordstjänst igen. Hans vita munkjacka har fått en fläck och den enda som kan fixa är ju… MAMMA! Så nu hoppas jag att jag verkligen kan det. Tror Lillsonen också har lite fläckar som behöver utplånas. Jag får ta ett nappatag om eländet och låta Vanishflaskan visa vad den går för.

Men varför är det bara sönerna som får fläckar? I och för sej får dottern fläckar hon med, men i form av blåmärken högt och lågt. Antar att det blir så när man slavar i butik och måste bubba och bära möbler hit och dit om dagarna.

Lillsonen har sina krämpor han med, igår messade han mej på morgonen och undrade om han kunde få vara hemma. Han hade ont i benen och var yr. Antar att det är växtvärk. Han ränner iväg på längden nu igen och jag känner ju igen symptomen från båda de andra. Ont i benen och yrsliga. Hoppas han växt klart snart, det blir dyrt att hela tiden hålla garderoben uppdaterad.

Han har precis växt ur en bunt byxor och tishor. Lustigt i sammanhanget är att dottern ville ärva en av sonens urväxta tishor. Upp- och nervända världen!

Igår var jag på ACC och hade planeringsdag med jobbet hela dagen och efter det var det alltså körsång i kyrkan. Afzelius, Beatles och en melodi ur Jesus Christ Superstar bland annat. Imorgon är det guidekurs i Domkyrkan igen (äntligen!). Ikväll skulle jag vilja gå på en föreläsning på Konstmuseet om Den helige Graal men jag orkar helt enkelt inte. Jag behöver en ledig kväll. Annars somnar jag väl i kyrkan imorgon. Inte bra.

Jag ska bädda rent i sängen när jag kommer hem, och diska upp disken. Och ta hand om tvätten. Men sen ska jag banne mej inte göra ett skit mer. Jo jag ska läsa min Elle. Och till den ska jag nog mumsa i mej en Dubbel Nugge. Bara för att jag kan, helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela