Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

F R E D A G

Publicerad 2016-10-21 10:26:53 i Allmänt,

Äntligen fredag! Äntligen kommer min bebis hem (ja jag VET att han är tretton!) och äntligen slipper jag gå upp tidigt imorgon. Ska försöka hitta ork till att hitta på nåt i helgen och gärna en gnutta ork till att röja lite i lägenheten också. Såg imorse att vi har dumperserna (dumprarna, flera dumpers?!) i helgen och gud vad jag önskar att jag kunde slänga ut mina fula trasiga fåtöljer och köpa nya.
 
Det sägs ju i och för sig att man måste slänga ut det gamla för att göra rum för det nya. Jobbigt bara om jag slänger ut fåtöljerna och så kan jag inte skaffa nåt nytt att sitta på och vips får vi sitta på kuddar på golvet till jul. Svårt att se hur gamlingarna i familjen (inklusive mej själv) skulle klara av det. Vi skulle väl bli sittande tills någon drog upp oss antar jag. Eller tills vi svalt ihjäl.
 
Imorse blev det åtminstone en promenad till jobbet, vi har blingbling-tema idag så jag var lite orolig att jag inte skulle hinna iväg i tid för att möta upp Lillsonen men sörrö, ibland kan man snabba på. Alltid lika trevligt att promenera med den unge mannen. Vi hann till och med bestämma kvällens middag för oss två, vi ska dela på en pizza!
 
Och på tal om blingblinget så blev det inte så mycket. Glittriga naglar, sjal med glittriga dödsskallar (Tack Siv!), silvriga kängorna, glittriga ringar i öronen och en ring med bling, Jo just ja, jag har två fjärilsspännen i håret också. Men jag har ju inga kläder med glitter och paljetter direkt. Kanske det som saknas? Borde gå all in som Babsan eller Dame Edna kanske? Spice up your life!
 
Jobbet ja... Inledde morgonen med möte, sen damp min TL in och pratade ärenden och utredningar och mående. Det är ju fan att det ska synas så tydligt på en hur man mår men jag höll god min. Orkar inte ta itu med det för det kommer bara bli att jag missuppfattat saker och ting. Så jag nickade, sa ja och Amen och fick lite tips om saker. Jag hoppas hon gör det hon lovar att göra. Om hon gör det så kan jag visst föra fram och slåss för det hon föreslog, det är saker jag brinner för. Men ge och ta, alltid ge och ta. Jag har banne mej gett nog för flera livstider kan jag känna.
 
Men om man, som jag, tror på karma, så lär jag ju betett mej för jävla eländigt mot folk i tidigare liv eftersom jag får tillbaka nu...
 
Kanske dags att jobba en smula, jag har ju trots allt fått ärenden nu. Fortsättningsvis borde inte almanackan vara fullt så tom. Hoppas jag. Sitta av tid är det värsta jag vet!!
 
Bildresultat för dame edna
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela