Bakelser & Bajskorvar

Från det ena till det andra...

Snöyra

Publicerad 2016-11-08 14:19:57 i Allmänt,

Snöyran fortsätter och fortsätter och fortsätter… Och trots detta promenerade jag även idag till jobbet. Minsann! Men jag är trött idag. Och har ont i skallen. Och är missnöjd på frisyren! Ibland är det ingen hejd på gnällsakerna.

Och på jobbet känns det mest som att det är administrativt arbete som utförs, inte handläggning. Jag BORDE höja skrivbordet och stå upp och arbeta men jag kommer mej inte för. Så jag sitter ner, antagligen i helt fel sittställning och sen går det onda upp i huvudet.

Ikväll ska jag till min gamla konfirmationskyrka och lyssna på Elise Lindqvist och det lär bli en promenad dit också. Ska man ta bussen får man ju åka runt hela stan även fast det bara handlar om några kvarter. Och även om jag ogillar snöyra så är det bra med promenader för välmåendet i övrigt. Och vintern lär ju inte försvinna till imorgon så det är väl bara att gilla läget.

Det är väldigt många gillade lägen hela tiden bara. Ibland vill man lägga sej på marken och skrika och sprattla som en unge. Jag vill jag vill jag vill! Men vis av erfarenheten så… nä. Bättre att rida ut det, tids nog ordnar det sej alltid. Och så kommer nya bekymmer. Pessimist? Jag?! Nej då, jag ser bara sanningen i vitögat.

Men det finns ju så klart en uppsjö brasaker också. Dottern städade t ex sitt rum igår, det är ju jättestort när det inte ligger saker överallt och högt och lågt. Längtar tills hon flyttar (det gör hon med) för då är det stora rummet MITT igen!

En annan brasak är att klockan går himla fort när man har mycket att göra (äntligen!). Nu är hon tjugo över två, tror jag kommer hinna med allt på min att-göra-lista innan jag ska hem och mellanlanda och brassa lite käk.

Och snöyran fortsätter…

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela